Yhteistyö, joka tuottaa tulosta.


Ravintoketju.fi Eventamo Oy, on Suomalainen hyvinvointi- ja henkilöstöpalvelu yritys. Lisäksi meillä on verkkokauppa. 

Yhteistyö, joka tuottaa tulosta? Kyllä. Perehdytysaika on aina maksutonta (1-5 päivää). Ei hälytyskorvauksia, eikä sairauspoissaolojen aikaisia maksuja, eikä muitakaan yllättäviä menoja. Meillä sitoudut henkilöstövuokraukseen vain todellisen tarpeen mukaisesti, laskutamme vain todellisen toteuman mukaisesti, tunti-tunnista, et sitoudu yhtään enempään. Palvelun voi keskeyttää milloin vain, julkaistun työvuorolistan päättyessä. Vaihtoehtoisesti voimme tehdä myös pitkän sopimuksen, jolloin palveluntilaaja tietää, että hoitaja on käytettävissä sovitun ajan.


Emme etsi hoitajia "vapailta markkinoilta". Emme käytä te-toimistoa, me ei julkaista yhtään ilmoitusta mol.fi tai muillakkaan rekrytointikanavilla. Me etsimme vapaat tekijät muuta kautta, esimerkiksi oppilaitosyhteistyöllä sekä yliopistoista.

Olemme erittäin yksinkertainen yhteiskumppani, läpinäkyvää toimintaa, sekä palveluntilaajalle, että työntekijälle.


Henkilöstövuokrauksemme välittää ammattitaitoista henkilökuntaa yksilöllisiin tarpeisiin.

Ravintoketjun palveluiden kotimainen laatu takaa hyvän tuloksen yhteistyökumppaneillemme.

Tarkasta tietomme Luotettava kumppani palvelusta: https://zeckit.com/fi/haku/

 

Töihin meille? Haemme osa-aikaisia, sivutoimisia sekä kokopäiväisiä tekijöitä, henkilökuntaa ja somettajia. Osassa työtehtäviä etätyö mahdollisuus.

Ravintoketjun ainutlaatuinen toimintamalli kasvaa nopeasti. Saat mahdollisuuden hyville ansioille, vaikka toisen työn ohessa, ota yhteys asiakaspalveluumme: toimisto@ravintoketju.fi